İngiltere Evlilik (Yerleşim) Vizesi Başvurusu Yapabilmek İçin Bilmeniz Gerekenler

ingiltere evlilik (aile birleşimi vizesi)
  • Ankara Antlaşması Vizesi Başvurusu
  • İngiltere Vizesi Başvurusu

İngiltere Evlilik Vizesi için İngilizce Yeterliliği

İngiltere evlilik vizesi almak istiyorsanız belli bir seviyede İngilizce bilginizin olması zorunludur.

...devamı için »

Evlenmeden İngiltere’ye yerleşebilir miyim?

İngiltere’de olan nişanlınızın veya yasal partnerinizin İngiliz vatandaşı olması ya da İngiltere’de sürekli oturum hakkı olması durumunda İngiltere Yerleşim Vizesi alt türlerine başvuru yapabilir, ve olumlu sonuç almanız durumunda da yaşamınıza İngiltere’de devam edebilirsiniz.

...devamı için »

İngiltere Evlilik Vizesi

Evli çiftlerin Birleşik Krallıkta beraber yaşamaları için tasarlanmış olan bu İngiltere vizesi İngiltere evlilik vizesi olarak adlandırılır.

...devamı için »

İngiltere'de Vatandaşlık Başvurusu ve Life in the UK Sınavı

Evlilik vizesi gibi bir İngiltere Vizesi türü ile İngiltere'de yaşama asgari süresini tamamlamış ve herhangi bir yasal problemi olmayan legal bireyler İngiliz Vatandaşlığı'na geçmek üzere başvuruda bulunabilirler.

...devamı için »

İngiltere Evlilik (Yerleşim) Vizesi Genel Bilgiler

İngiltere Yerleşim (Evlilik) Vizesi, Birleşik Krallık'ta / İngiltere'de İngiliz Vatandaşı veya süresi oturum sahibi olarak yaşayan kişilerin İngiltere ülke sınırları dışında yaşayan aileleri için büyük önem arz etmektedir.

...devamı için »

Detaylı bilgi için İngiltere Yerleşim / Evlilik Vizesi sayfasını ziyaret ediniz »

Soru ve Cevap

x

Bizi Takip Edin